Культурно-освітній захід для дітей "В моєму серці Україна"

27.01.2017 08:28

21 січня в приміщенні Інгульського сільського Будинку культури відбувся  культурно-освітній захід для дітей присвячений Дню Соборності України «В моєму серці Україна»

«Ми живемо на чудовій мальовничій землі, на Україні. Тут народилися  і жили наші прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь нашого українського народу, що сягає сивої давнини. Нема життя без України, бо вона-це мати, яку не вибирають, бо Україна-це пісня, яка вічна на цій землі.» - цими словами відкрила святкову програму директор Будинку культури Купавченко С.М.

Дитячий вокальний ансамбль «Квіточка» піснею «Україно краю» привітав учасників та гостей.

Учасники змогли  проявити і продемонструвати свої знання    в вікторинах присвячених національній символіці України «Хто знання має, той мури ламає» , «Славетні українці», «Чужих вивчай, своїх не забувай» присвячених визначним діячам України та в конкурсі найкращого вірша про рідний край.

Завідуюча сільської бібліотеки Петраш О.А. повідомила про нашу  столицю , місто Київ, із  його багатовіковою  славетною історією, пам’ятками культури та історичними святинями. 

Під час заходу проведений конкурс малюнків   та створений  малюнок присвячений державній символіці України.   

Культурно- освітній захід спрямований на виховання патріотичних почуттів у підростаючого покоління та шанобливого ставлення до Батьківщини, рідної мови, української родини , національних цінностей українського народу

Назад

Контакт

Інгульська сільська рада
вулиця Травнева 41, село Інгулка, Баштанський район, Миколаївська область
56170

0515897241

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode