В ігри граємось- сили набираємось

25.01.2017 14:01

З 16 по 20січня 2017року в ДНЗ "Ромашка" проводились бесіди  "У рухливі ігри граємось - здоров'я набираємось" та говорили про здоров’я людини. 

Ігрові змагання , учать дітей спільних дій, взаємної виручки, підтримки, організованості, дисципліни, винахідництва, додержання інтересів колективу. Ігрова діяльність завжди пов`язана з виникненням і розвитком між гравцями певних стосунків. Вона сприяє активному спілкуванню дітей, встановленню контактів.

Саме тому 18січня був проведений фестиваль рухливих ігор  у групі "Веселі метелики" (вихователь Васильчук І.С.)

За допомогою рухливих ігор розвиваються різноманітні рухові якості, і перш за все, швидкість і спритність. Почергово змінювались моменти відносно високої інтенсивності з паузами відпочинку й діями. Змінний характер навантаження відповідав віковим особливостям дитячого організму 

 

19січня проведені рухливі ігри , естафети з різними видами перешкод в групі "Сонечко" (вихователь Гаврилів Л.В.). 

 У рухливих іграх є завжди і переможені, і переможці. Дуже важливо навчити дітей не хвалитися, коли вони виграють і , навпаки, якщо поразка – не впадати у відчай. Особливо слід домагатися після закінчення гри, щоб діти зберігали дружнє ставлення  один до одного. Саме тому по закінченню фестивалю ігор були нагороджені всі учасники солодкими подарунками:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Назад

Контакт

Інгульська сільська рада
вулиця Травнева 41, село Інгулка, Баштанський район, Миколаївська область
56170

0515897241

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode